Uppdatering av elektroniskt portlås och taggar

Det har varit problem med de elektroniska portlåsen i några hus och därför gör vi nu en uppdatering av hela systemet. Uppdateringen påbörjas på måndag den 2 december och beräknas vara färdig innan jul. Det kommer inte att påverka de vanliga nycklarna som fortsätter att fungera som tidigare. 

Varje ytterdörr går att låsa upp med en liten bricka (tagg). Man håller taggen mot låset som då öppnas. Taggen fungerar bara till det hus som man bor i. När låssystemet uppdateras kommer taggen att sluta fungera. 


Uppdatera befintlig tagg gratis
Den som redan har en tagg kan lämna in den för kostnadsfri uppdatering. Lägg din tagg i ett kuvert tillsammans med namn och föreningens lägenhetsnummer (till exempel D-11) och lämna i bostadsrättsföreningens brevlåda på Furumovägen 15c (på väggen vid dörren till tvättstugan). Efter uppdatering återlämnar vi taggen i din brevlåda. OBS! Om du väntar för länge med att uppdatera din tagg så kommer den att sluta fungera!


Köpa tagg
Den som inte har en tagg sedan tidigare eller vill ha fler kan köpa för 200 kronor/st. Det går att beställa taggar genom att lämna ett meddelande med namn och föreningens lägenhetsnummer (till exempel D-11) på adressen brf.frigg@gmail.com eller i bostadsrättsföreningens brevlåda på Furumovägen 15c (på väggen vid dörren till tvättstugan). När taggen är klar lämnar vi den i din brevlåda och du betalar till bostadsrättsföreningens bankgiro (samma som för månadsavgiften). OBS! Det kan vara en viss leveranstid på nya taggar eftersom vi prioriterar att uppdatera det befintliga systemet först. 


Ändrade tider för låsning
När hela systemet är uppdaterat kommer ytterdörrarna att låsas klockan 20:00
och låsas upp klockan 06:00.